O nama

Uvod

SRN je projektni biro osnovan u Beogradu koji je specijalizovan za projektovanje internih i eksternih elektro instalacija jake i slabe struje. Portfolio kompanije obuhvata stotine uspešno završenih projekata u Srbiji i inostranstvu, sa referencama prestižnih državnih institucija i korporativnih klijenata.

Od 2005. godine, SRN  dosledno isporučuje trajna rešenja za sve veću bazu klijenata, drži korak sa tehnologijom i primeni savremene alate kako bi odgovorio zahtevima klijenata. Od 2016. godine SRN agencija za projektovanje prerasta u SRN Inženjering DOO.

Radeći na velikom broju državnih i komercijalnih razvojnih programa, SRN je učestvovao u rekonstrukciji objekata, počev od objekata državnih institucija kao što su ministarstva, univerziteti , bolnice, pa do objekata maloprodajnih centara, poslovnih i stambenih objekata, proizvodnih objekata, hotela, kulturnog nasleđa, trafostanica. Kompanija takođe vrši poslove nadzora projekata i pruža savetodavne usluge klijentima.

SRN je prvenstveno orijentisana na poslove koji se vrše u Srbiji i u zemljama bivšeg Sovjetskog saveza iako je vršila i projekte u susednoj Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Osim toga, naša kompanija aktivno istražuje načine da proširi svoj asortiman usluga i prodre na nova tržišta u regionu i šire.

Usluge

U našem polju rada je da kreiramo glavne i idejne projekte unutrašnjih i spoljašnjih električnih instalacija. SRN insistira na striktnom poštovanju važećih tehničkih standarda i zakonodavstvu u svim zemljama u kojima posluje, ali je i u saglasnosti sa brojnim preporukama izdatim od strane renomiranih međunarodnih tehničkih društava. U skladu sa pomenutim, nastojimo da učinimo naše poslovne procese optimalnim oslanjajući se na korišćenje licenciranog softvera da bismo bili u koraku sa tehnologijom. U svakodnevnom radu za proračune koristimo Excel, Dialux i Relux, dok za crtanje i modeliranje koristimo alate AutoCAD i Revit MEP.

Osoblje:

• 6 inženjera elektrotehnike